Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

09. 06. 2024. 11:46 0

Defanzivac Engleske neizvestan za meč sa Srbijom

Fudbaler Mančester junajteda Luk Šo izjavio je da nije siguran da li će zaigrati za reprezentaciju Engleske na meču protiv Srbije u prvom kolu grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, prenosi Rojters.

Selektor "gordog albiona" Geret Sautgejt izjavio je ove nedelje da se "kocka" sa levim bekom, koji je poslednji meč odigrao u februaru protiv Lutona u Premijer ligi.

Šo je tada obnovio povredu mišića leve noge, a do kraja sezone u tamošnjem prvenstvu nije odigrao nijedan meč.

Uprkos tome Sautgejt je odlučio da Šoa uvrsti u konačan spisak igrača za Evropsko prvenstvo.

- Ako me trener zamoli da igram, nikad neću da kažem ne. Ali nije trebalo da igram u Lutonu. To je krivica svih nas. To je moja krivica, ali i medicinskog tima Mančester junajteda - rekao je engleski fudbaler za britanske medije i dodao:

- Vratio sam se prebrzo i zaradio sam još jednu povredu. Trudio sam se da učinim sve što mogu da budem spreman za Junajted.

EURO 2024 će biti održan od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Engleska će igrati u grupi C sa Srbijom, Slovenijom i Danskom.

Rojters podseća da će Engleska prvi meč na kontinentalnom šampionatu odigrati 16. juna protiv Srbije.

- Ne zavisi od mene da li ću igrati na toj utakmici. Idemo dan po dan, videćemo kako će mi biti na treninzima. Voleo bih da odigram prvi meč na EP, ali ne želim da žurim, jer realno imam samo jednu šansu. Ako nešto osetim, onda je to to. Ne želim da se to dogodi.

Engleska je pre dva dana u Londonu poražena od selekcije Islanda (0:1) u poslednjem pripremnom meču uoči početka Evropskog prvenstva.

- Ovo bi mogla da bude najbolja stvar koja nam se dogodila. To nas je nateralo da shvatimo da u Nemačkoj neće da bude lako. Na Evropskom prvenstvu će biti potrebna velika odlučnost našeg tima - zaključio je Šo.

Ovaj 28-godišnjak je za reprezentaciju Engleske odigrao 28 mečeva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati