Srbija

[ Izvor: Telegraf.rs ]

29. 06. 2024. 20:46 10

Majstor došao da popravi šporet, pa na mrežama IZVREĐAO domaćicu (FOTO)

Navikli smo da zbog društvenih mreža ima sve manje privatnosti, ali da neko bez dozvole deli fotografije iz našeg doma - na to niko nije i ne sme da se navikava. Jedan majstor u Srbiji ne samo da je na mreži X objavio fotografije šporeta koji je popravljao, već je uz to opleo po domaćici koja ga je zbog kvara pozvala, nižući uvredu za uvredom na njen račun.

Iako je plaćen i više nego uredno (jer se pohvalio da je papreno naplatio popravku), majstor je sebi dao za pravo da javno komentariše izgled i privatne slike žene u čiji je dom ušao.

- Kod jedne mlade dame... A bogme i lepe, 30 leta. Šporet prljav do bola, masnoća i iza, i na bočnim stranama. Da je moja, letela bi iz kuće. Užas jedan, i užasno i naplatio - napisao je on, očigledno misleći da će tako ispasti šmeker.

Ne kaže se za džabe da je žena ženi vuk. Na njegov komentar mržnje nadovezala se upravo žena.

- Ako joj muž to ne vidi, i mama mu je bila ista takva. A možda je jadnik rastao bez majke. Valjda će oprati kad budu krečili.

Majstor je potom pokazao da je sračunao i kad žena izlazi, a kad se vraća. Izračunao je i koliko nije krečila. Očigledno ga je ova "aljkava" žena toliko očarala da nije mogao da prestane da se bavi njenim životom.

- Muž ju je ostavio baš zbog aljkavosti. Ni da kuva ne zna, a nije krečila dve godine... Ode u pet, dođe kući u tri ujutru. Baraba, a uvek ima para?? - napisao je on toliko ogorčeno da se sada pitamo da nije reč o osveti ostavljenog muškarca?

Bilo kako bilo, šta god da je u pitanju, barem minimum dostojanstva bi valjalo sačuvati...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati