Fudbal

Direktno.rs

11. 04. 2024. 14:09 0

Mijatović: Luka Modrić je Realova prevaga!

Real Madrid je remizirao na "Santijago Bernabeu" protiv Mančester sitija (3:3), što ostavlja otvorenim borbu titana za polufinale Lige šampiona.

Čim ih je žreb spojio u četvrtfinalu, bilo je svima jasno da će to biti spektakularne dve utakmice sa puno sjajnih poteza i pogodaka, a već puno toga videli smo u prvoj utakmici u Madridu.

Real je s 14 trofeja najuspešniji tim Lige šampiona, ali je Siti aktuelni prvak i zaista je teško prognozirati ko će na kraju proći u polufinale. Što se tiče pojedinačnih partija fudbalera, neki su briljirali, neki i nisu bili na svom nivou. U sastavu Reala dosta je hvaljen Toni Kroos, ali bivši fudbaler Kraljeva Predrag Mijatović smatra da je Luka Modrić ipak bio prevaga.

- Smatram da je ovo dobar rezultat. Utakmica je bila lepa i zabavna. Modrićev ulazak promenio je utakmicu - rekao je Crnogorac, dodavši:

- Real mora biti zadovoljan. Sada je pritisak na Sitiju i to je jasno. To je tipično za sve timove kada igraju protiv Reala. Mislim da Real ima dobre šanse da prođe dalje.

Luka Modrić je bio na klupi, da bi zamenio Kroosa sredinom drugog dela, ali pitanje je šta planira Anćeloti u revanšu, da li će krenuti s Hrvatom kao starterom ili će ga ponovo ostaviti na klupi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati