Fudbal

[ Izvor: sportsport.ba ]

10. 04. 2024. 14:53 1

"Bernabeu" je u jedan glas uzvikivao ime ovog čoveka

Real Madrid i Mančester siti odigrali su fenomenalan meč u četvrtfinalu Lige šampiona. Završilo je 3:3, a u ovom meču je pored svih velikih zvezda najveće ovacije domaće publike dobio nemački fudbaler Antonio Ridiger.

Antonio Ridiger ponovo je učinio Erlinga Halanda nevidljivim. Odigrao je fenomenalnu odbranu protiv norveškog napadača i doslovno ga je strpao u džep. Odličan nastup prepoznala je i publika na stadionu "Santijago Bernabeu". U jednom trenutku kompletan stadion je u jedan glas uzvikivao ime "Antonio Rudiger"...

Oni koji su utakmicu gledali pored TV ekrana nemaju dileme. Nemac je za mnoge najbolji štoper sveta.

- Kakav igrač. Haland jedva da je dotakao loptu. Džepovi su mu puni - samo su neki od komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama na kojim se veliča ono što je Ridiger napravio Halandu.

I španski mediji su pohvalili igru nemačkog defanzivca. Relevo navodi da je 'Haland ponovo udario na istu stenu kao i prošle godine', te je nastup Ridigera opisao kao 'defanzivno savršenstvo'.

Haland se nije video u ovom meču. Velika frustracija bila je prisutna kod norveškog fudbalera nakon utakmice i to je bilo jasno vidljivo.

- Malo je frustriran zbog svega - rekao je jedan član ekspedicije Mančester sitija španskim novinarima po izlasku sa stadiona.

Nije to apsolutno nikakvo čudo. Ridiger mu je još jednom očitao lekciju i pokazao je svima kako treba da igraju protiv norveške gol mašine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati