Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

29. 04. 2024. 20:11 0

Silva napušta Čelsi, ali već planira da se vrati (VIDEO)

Tijago Silva, brazilski fudbaler, najavio je da će napustiti Čelsi na kraju sezone. Silva (38) će tako posle četiri godine napustiti klub u koji je stigao leta 2020. godine iz Pari Sen Žermena.

U emotivnoj video poruci Brazilac je poručio da je proveo u londonskom klubu predivne godine, zahvalio se navijačima "plavaca" na podršci tokom boravka na "Stamford Bridžu" i dodao da mu je veoma teško što će sledeće sezone igrati na nekom drugom mestu.

- Čelsi mi mnogo znači. Došao sam na godinu dana, a ostao četiri. Moji sinovi igraju u akademiji Čelsija, zato sam ponosan, nadam se da će ostati tu i posle mog odlaska. Ovde sam dao maksimum“, poručio je između ostalog Silva.

Brazilac je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona 2021. godine, a iste godine je osvojio i Svetsko klupsko prvenstvo i Evropski Superkup. Za „plavce“ je u svim takmičenjima odigrao 151 utakmicu i postigao devet golova.

- Dao sam sve od sebe tokom ove četiri godine, ali nažalost, sve ima početak, sredinu i kraj. Ovo je neopisiva ljubav. Mogu samo da kažem hvala. Ovo nije definitivni kraj, moram da ostavim otvorena vrata kako bi u bliskoj budućnosti mogao da se vratim, doduše u drugoj ulozi. Teško je reći zbogom, još teže kada postoji uzajamna ljubav. Jednom Plavac, uvek Plavac - zaključio je Tijago Silva.

U bogatoj igračkoj karijeri Silva je pre Čelsija igrao za Pari Sen Žermen, Milan, Fluminense, Žuventud i moskovski Dinamo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati