Fudbal

Direktno.rs

10. 04. 2024. 10:57 1

"Haland je prosečan i beskoristan igrač"

Erling Haland ponovo je nestao s bitne utakmice Mančester sitija. U Madridu Norvežanin nije pokazao ništa protiv Real Madrida (3:3), a legendarni holandski fudbaler Rafael van der Vart ga nije nimalo štedeo u komentaru meča.

Spektakularan meč odigrali su protekle noći na "Santijago Bernabeu" u Madridu ekipe Reala i Mančester sitija. Publika je uživala u šest pogodaka, ali fudbalski analitičari su primetili kako napadač Građana Haland "nije došao" na utakmicu.

Halanda često nazivaju igračem za male timove. Kada je potrebno razbiti neki veliki tim, njega nema ni na mapi, a Van der Vart ga je nazvao beskorisnim na terenu kada ne postigne pogodak. Nekadašnji as je bio poprilično grub prema Norvežaninu.

- Erling Haland je bio veoma loš. Poprilično beskoristan igrač ako ne postigne pogodak. Prosečan igrač na lopti - rekao je Van der Vart.

Na komentar novinara da svi dobro znaju kako Haland nije svetska klasa fudbalera već samo jako dobar strelac, nekadašnji reprezentativac Holandije dodaje:

- Znam to, ali svi smo očekivali barem malo više od onog što je pokazao. Čak su ga i saigrači izbegavali. Bio je uverljivo najgori na terenu - rekao je Van der Vart.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati