Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

03. 04. 2024. 12:05 0

Gvardiola kolegi: Ti si trener za treću ligu

Izjava uvek oštrog Roja Kina da Erling Braut Haland u poslednje vreme igra na nivou igrača Lige 2, četvrtog po rangu takmičenja u Engleskoj, nije prošla neopaženo kod Norvežaninovog šefa Pepa Gvardiole.

Menadžer Mančester sitija stao je u odbranu svog napadača i to rečima da je, citiramo, Holand najbolji centarfor sveta.

- Iznenađen sam da to dolazi od bivšeg fudbalera - rekao je Gvardiola misleći na legendarnog kapitena Mančester junajteda.

- Ne pada mi napamet da se raspravljam sa njim. To je kao da ja kažem da on (Kin, prim. aut) menadžer za drugu ili treću ligu. Čudno je kako ljudi zaboravljaju brzo. Problemi sa kojima se igrači susreću danas, sve to prolazili su stručni komentatori nekad - aludirao je Španac na to da su i Kin, ali i ostali bivši fudbaleri zaposleni na engleskim TV stanicama, svojevremeno prolazili kroz krizu forme i rezultata.

"HALAND JE NIVO ČETVRTE LIGE"

- Promašivali su i šanse, promašivali su hiljade miliona puta i naravno da im nije bilo prijatno kada su zbog toga bili kritikovani.

U trci za „Zlatnu kopačku“ Premijer lige, Holand sa 29 golova na 35 utakmica i dalje ima prednost u odnosu na prve pratioce - Dominika Solankea, Mohameda Salaha i Olija Votkinsa, koji su postigli dva gola manje.

Međutim, Holand se nalazi u prvoj pravoj krizi forme od dolaska na Ostrvo.

Računajući i dve utakmice pre povrede koja ga je odvojila od terena na mesec dana krajem prošle i početkom ove godine, Gvardiolin centarfor nije postigao pogodak na osam od 11 utakmica u Premijer ligi.

Takav niz nije imao od dolaska iz Borusije Dortmund.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati