Fudbal

Direktno.rs

02. 10. 2023. 15:23 0

Presudio Jang bojsu, sad će igrati za Srbiju

Iako je prošao sve mlađe kategorije švajcarske reprezentacije, vezista Sent Galena Mihailo Stevanović odlučio je da igra za selekciju Srbije!

Stevanović je rođen 4. januara 2002. godine, njegovi najbliži su rodom iz Sremske Mitrovice, a nedavno je dospeo u žižu javnosti zbog gola kojim je srušio Jang bojs - rivala Crvene zvezde u Ligi šampiona.

- Priznanje i čestitke za uspešan poduhvat direktora Nikole Lazetića, selektora Dušana Đorđevića i tim menadžera Nemanje Smiljanića, koji su uložili veliki napor da talentovani igrač bude deo tima mlade reprezentacije za predstojeće važne utakmice protiv Severne Irske i Engleske - stoji u saopštenju FSS.

Podsetimo, Aljoša Vasić je već debitovao za mladu reprezentaciju Srbije, nedavno protiv Azerbejdžana. Talentovani vezni igrač bio je želja i FS Italije i FS Bosne i Hercegovine, ali reakcija ljudi iz FSS i naravno želja igrača, uticali su da Srbija dobije još jedno vredno pojačanje iz dijaspore.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati