Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

13. 03. 2023. 22:16 2

"Ispitajte 'prijateljski' meč BASK - OFK Beograd"

Zahuktala se trka u Srpskoj ligi Beograd. Posle drugog prolećnog kola i meča BASK - OFK Beograd, saopštenjem se oglasio Zemun.

Žestoko, iznoseći teške optužbe, predstavnici srpskoligaša iz Gornje varoši pitaju:

- Da li se poštenje isplati? Imamo saznanja da je na poluvremenu utakmice BASK - OFK Beograd u sudijsku svlačionicu ušao predstavnik domaćeg tima i skrenuo pažnju sudijama da "vode računa oko kartona", jer je u pitanju "prijateljska utakmica". Ako će OFK Beograd igrati prijateljske utakmice u prvenstvu, ako će vršiti pritisak na sudije, onda postavljamo pitanje koja je svrha igranja fudbala i šta mi, ostale ekipe iz lige, treba da radimo? Da se sklanjamo? Kome?

Zemunci podsećaju da je sličan "scenario prošle sezone bio i sa novobeogradskim Radničkim".

- Ove sezone se sprema i već odvija scenario sa OFK Beogradom u glavnoj ulozi. Cela fudbalska javnost zna da je on viđen za plasman u viši rang i da će imati 14 prijateljskih utakmica i jednu prvenstvenu, 13. maja u Zemunu. Ne možemo da ostanemo slepi pored očiju i gluvi pored ušiju, već apelujemo na disciplinske organe, sudijsku organizaciju pod patronatom FS Beograda, da provere činjenice u vezi sa utakmicom BASK – OFK Beograd - apeluju iz Zemuna.

Zeleno-plavi pozivaju posmatrače da se uvere "kako se protivnici bore protiv Zemuna".

- I treba da se bore, to je fudbalski i sportski, jer igraju protiv velikog kluba, ali isto tako neka provere kako se "protivnici" OFK Beograda "bore" na njihovim utakmicama. Svi znaju šta se dešava, a niko ne sme da progovori. Javno se vrši urušavanje fudbala godinama unazad, a prošla i ova sezona u Srpskoj ligi Beograd kulminacija su svega - stoji u saopštenju srpskoligaša iz Gornje varoši.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati