Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: mediji ]

22. 06. 2021. 07:16 1

GRCI TVRDE: Prijovića neće PAOK, blizu je Zvezde

Aleksandar Prijović neće pojačati PAOK, tvrdi grčka "Gazeta" već je po njihovim informacijama mnogo bliži transferu u Crvenu zvezdu.

Srpski napadač koji čeka i oficijalno papire od raskida ugovora sa Al Itihadom nije uopšte u tefteru kluba iz Soluna za ovaj prelazni rok jer već imaju Andraža Šporara, koji se vraća iz Sportinga i Slovaka Mihaela Krmenčika. "Gazeta" tvrdi da Prijović samo uživa veliko poštovanje porodice Savidis, vlasnika kluba, ali da nije profil napadača koji klub traži.

Prijović i uprava Crvene zvezde dogovorili su 95 odsto detalja za trogodišnji ugovor i očekuje se svakog dana da stignu papiri iz Saudijske Arabije. Trener Dejan Stanković računa na Prijovića, ali i na kolumbijskog levog beka iz Đirone Huana Mohiku, kao i na Nenada Krstičića koji je od AEK-a zatražio raskid ugovora jer iz privatnih razloga želi da igra u Srbiji, odnosno na "Marakani".

- Zanima nas Krstičić, ali samo ako iz porodičnih razloga napusti AEK. Mi sa svoje strane ne možemo da platimo transfer. Niko u Evropi neće plaćati obeštećenje za 31-godišnjeg igrača. Poštujemo AEK i gospodina Melisanidisa i želimo da imamo dobre odnose sa njima. Nećemo imati nikakvo učešće u tom poslu dok Krstičić ne reši svoj problem sa AEK-om. To je nešto o čemu trenutno ne razmišljamo, jer imamo sjajan tim i puno igrača. Ponavljam da ne želimo da pokvarimo odnos koji imamo sa AEK-om - rekao je Terzić za grčku "Gazetu".

Fudbaleri Crvene zvezde danas i sutra imaju testiranja, u četvrtak će posle zvanične prozivke otputovati na dvonedeljne pripreme u Austriju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati