Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

30. 04. 2024. 17:12 1

Zvezda i Vojvodina se dogovorili da pomere finale Kupa

Finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine biće odigrano 21. maja, umesto planiranog termina 23. maja, piše Telegraf.

Odlučujući meč za pehar biće odigran na novom stadionu u Loznici - "Lagatoru", a kako se navodi, beogradski crveno-beli su poslali molbu da se finale odigra dva dana ranije, na šta je Vojvodina pozitivno odgovorila, te će definitivno meč za trofej u najmasovnijem takmičenju u Srbiji odigrati 21. maja.

Zvezda je želela da se Kup odigra ranije, da bi potencijalna proslava titule, koja je sve izvesnija i faktički je ostalo da se samo i matematički potvrdi, organizovala 25. maja tokom i posle utakmice protiv Čukaričkog na stadionu "Rajko Mitić".

Sa druge strane, i Vojvodini odgovara pomeranje dva dana ranije, jer u poslednjem kolu dočekuje Mladost iz Lučana, što može da bude potencijalno bitan meč za plasman u Evropu, ukoliko Novosađani to ne obezbede potencijalnim peharom u Kupu.

Crvena zvezda je u istoriji osvojila 27 trofeja u Kupu Srbije, dok ih Vojvodina ima dva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati