Izbori 2024

S. M.

17. 05. 2024. 15:28 10

Osuđena medicinska sestra u spotu SNS - naprednjaci odmah izbrisali snimak (VIDEO)

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici SNS Aleksinac pre par dana dana pojavio se promo video snimak u kojem se govori o svim, kako se navodi u snimku, pozitivnim promenama koje je SNS doneo Aleksincu, ali je već u četvrtak izbrisan sa naloga. Razlog je verovatno taj što je medicinska sestra koja je u spotu zapravo osuđeno lice koje je zatvorsku kaznu izdržavalo u kućnim uslovima.

Reč je o Aleksandri Stoilković koja u spotu govori o tome kako su zahvaljujući lokalnoj samoupravi sve terenske ambulante adaptirane ili sanirane.

- To što je osuđeno lice deo promo spota govori zapravo ko nas vodi. Ovaj spot je zaista očigledan primer kako SNS vlada u Aleksincu - kometrariše građanin Aleksinca.

Tragom tih saznanja, obratili smo se Osnovnom sudu u Aleksincu i dobili potvrdu da je zaista reč o osuđenoj osobi.

- Aleksandra Stoilković iz Aleksinca osuđena presudom Višeg suda u Kralјevu - Posebno odelјenje za suzbijanje korupcije, te je presuda postala pravnosnažna 21.09.2020. godine, a Osnovni sud u Aleksincu izvršavao je navedenu presudu po kojoj je imenovanoj izrečena kazna zatvora u trajanju od 3 (tri) meseca u prostorijama u kojima stanuje, te da je po obaveštenju Uprave za izvršenje krivičnih sankcija kaznu izdržala 25.03.2022. godine - navodi se u odgovoru koji nam je stigao iz Osnovnog suda u Aleksincu.

I taman kada su novinari počeli da se raspituju o ovom slučaju, snimak je povučen, ali mi imamo dokaze da je bio na SNS Fejsbuk stranici i da je urađen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati