Fudbal

Direktno.rs

21. 06. 2021. 14:45 2

Sve može kad se političari slože - FSS voli Novi Pazar

Novi Pazar je i definitivno 16. član Superlige Srbije za predstojeću sezonu, a kao i mnogo puta do sada, ovaj nelegitimni sastav IO FS Srbije, je imao majčinski odnos, pa je izdao licencu mimo svih zakona, Statuta i rokova.

Nije bitno što je poslednji rok za predaju dokumentacije bio 25. maj, nije bitno što klub koji je u Unapred pripremljenom planu reorganizacije (UPPR), kao što su to Pazarci bili od sredine 2019. godine, nije ni smeo da se takmiči u profesionalnoj ligui (Superliga i Prva liga Srbije), nije bitno što je žalbu kluba iz Raške odbila Komisija za žalbe FSS kao neblagovremenu.

Ništa nije bitno u Srbiji sem date reči Rasimu Ljajiću a ona je glasila - Pazar igra, samo rešite taj UPPR. A, kad postoje jaki politički interesi onda nema zezanja, ovaj sastav IO FSS sa osmehom krši sve zakone.

I rešili su, navodno, Pazarci sve probleme oko UPPR, sem što to nigde ne može da se proveri, IO FSS je lopticu vratio Komisiji za licenciranje, ona je šarnula dozvolu i sve će se već to nekako provući kroz odluke i naći neku rupu u sramnom Statutu FSS. I "vuk sit i ovce na broju". FK Novi Pazar kad god je u problemu ima svoju majku na Terazijama 35 "Via Andrićev venac", pa će tako sutra biti u žrebu za Superligu. A, i odluku će već objaviti nekako, negde, a trebalo bi u "Fudbalu".

FK Rad je najavio da će presaviti tabak i tužiti FS Srbije za kršenje Statuta i zakona R Srbije. Videćemo da li su ozbiljni u nameri ili je to samo pucanje ćorcima da se možda nemo uplaši. Pre će biti ovo drugo, a Rad će pre ući iz PLS u elitu nego što bi sačuvao status u Superligi da je ostao.

Superliga Srbije je neregularna a nije ni počela i to sve zahvaljujući FS Srbije. Još crnji dani srpskog fudbala tek slede, nije ovo najgore što ste videli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati