Kolumne

[ Izvor: Živan Haravan ]

11. 05. 2024. 06:29 13

Galerija SNS likova: Kako bez njih na izborni plakat?

- Zamislite da se sklonim sa liste, ko bi za vas - onako, od srca, iskreno i demokratski je poručio predsednik Vučić svojim sledbenicima širom Srbije.

Ali, mada on retko greši, ovaj put je prevideo činjenicu da SNS ima čitavu galeriju, kod naroda dragih i omiljenih likova, koji bi mogli, komotno, da se nađu na izbornoj listi SNS i donesu im toliko željenu i ubedljivu pobedu na predstojećim lokalnim izborima.

Zar pored toliko slobodnih medija, pod kontrolom SNS-a, pored tolikog broja političkih mudraca-analitičara u službi SNS, toliko nestranačkih, plaćenih, uglednih novinara, toliko članova SNSa koji pokazuju neopevanu snishodljivost prema svom Vođi, nema ni jednog koji bi mogao, umesto Vičića, da se nađe na izbornom plakatu SNS-a?

Stvarno, neshvatljivo! Primera(ka) ima na pretek. Evo, samo nekih koji bi SNSu doneli sigurnu pobedu.

Ana Brnabić

Nikada nismo čuli da je Šef toliko nekog nahvalio koliko je, onomad, nahvalio, kod naroda omiljenu, Anu! A, ako je to uradio lično Šef, ne postoji bolja preporuka. Em je narod voli, em je Šef hvali!

Nebojša Bakarec

Čovek čvrstog ponosa sa neverovatno dostojanstveno savitljivom kičmom. Njegova popularnost kod naroda je nemerljiva. Nema tog naručenog aplauza koji on ne bi dobio.

Dragan J. Vučićević

Poštenjačina! Za pravdu je spreman da robija osim ako mu supriga, u zadnjem momentu i bez njegovog znanja, ne uplati novčanu kaznu. Inače, zaboravlja se da je, svojevremeno, moguće, spasio život predsedniku Vučiću. Otkrio je da se u Srbiji sprema džavni udar i tako sprečio da do njega i dođe! On je nestranački opredeljen, a istina mu je velika neostvarena ljubav. I dalje je, beznadežno, zaljubljen u nju.

Milomir Marić

Takođe, nestranački opredeljen.Domaćin je. u svojim emisijama, čitave lepeze likova koji nam svima ulivaju nadu da, dok je njih, takvih, za Srbiju nema problema. Braniće je našim životima.

Inače, Marić je jedini čovek u državi koji se predsedniku Vučiću obraća sa "Ti", a ovaj njemu sa "Vi". To nije odraz njegovog seljačkog porekla, već, dokaz njegove neustrašivosti pred vlasti. U kakvoj je vezi ta njegova neustrašivost sa sve većim stomakom, možda će se saznati, jednog dana, u knjizi "Deca ljigavizma" koju će on da napiše.

Danas je na ceni ljigavost i zato mu je mesto, sa njegovim imenom i likom, na izbornoj listi SNS.

Marjan Rističević

Ovaj poljoprivrednik je predvodnik boljeg života naših poljoprivrednika. Od kako ih on zastupa u parlamentu naša sela cvetaju u napuštenim domaćinstvima. On ima svu poljoprivrednu mehanizaciju, materijalno obezbeđen kao veleposednik i to, od srca, želi i svim ostalim poljprivrednicima u Srbiji. Malo li je?

Veliki je govornik! A, posebno je markantan i šarmantan lik i zato je neodoljiv među ženskom glasačkom populacijom. Njegova apolonska figura na izbornom plakat SNS-a donosi pobedu.

Nataša Jovanović

Nepatvorena ženska lepota! Treba misliti i na muški rod koji je sit napumpanih starleta i pevačica. Uz to, Nataša je jedan od najboljih učenika Voje Šešelja koji je, pak, učitelj predsedenika Vučića. Dakle, školska drugarica sa Vučićem. Ta činjenica i prirodna lepota je ozbiljna preporuka da se njen lik nađe na izbornoj listi SNS pred lokalne izbore.

Ima ih još ali, ovaj kratak pregled dokazuje da Vučić nije bio u pravu kada je upitao svoje sledbenike šta bi onibez njega.

Tu su, još, Nebojša Krstić, Dragoslav Bokan, Jovana Jeremić i drugi likovi na koje je Vučić, nehotice, zaboravio u svom nadahnutom govoru, a koji bi SNS-u doneli sigurnu pobedu kada bi se našli kao nosioci njihove izborne liste na planiranim lokalnim izborima u Srbiji.

Živan Haravan

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati