Fudbal

Direktno.rs

07. 04. 2024. 21:55 0

Partizan srušio Pazarce: Ostao na 4 boda iza Zvezde

Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar sa 2:0 u 29. kolu Superlige Srbije na svom terenu, zahvaljujući čemu su ostali na četiri boda iza lidera Crvene zvezde.

Do vodećeg gola Partizana gosti su uspeli par puta opasno da priprete. Velike prilike propustili su najpre Šćepović, čiji je udarac odbranio golman Jovanović, a onda i Adem Ljajić koji je iz slične pozicije, iskosa sa leve strane, šutirao preko gola.

Kazna za te propuštene prilike usledila je u 35. minutu meča, kada je Zahid ušao u kazneni prostor gostiju, nije našao poziciju za šut, pa je vratio loptu za Kastilja, a ovaj odmah prosledio Severini koji sa ivice kaznenog prostora pogađa za 1:0.

Samo minut kasnije prekršaj u kaznenom prostoru Partizana, gosti su očekivali penal, ali je toj situaciji prethodila ofsajd pozicija i crno-beli su zadržali minimalnu prednost.

U nastavku nešto konkretnija igra Patrizana, Severina je u 50. minutu imao idealnu priliku za drugi gol posle nesebičnog dodavanja od strane Zahida, bio je oči u oči sa protivničkim golmanom, ali je Mirković uspeo da izbije loptu u korner.

Ipak, nije se dugo čekalo da Partizan duplira vođstvo. Igrao se 56. minut meča, Zahid je pokušao da uposli Baždara u kaznenom prostoru, lopta se odbila do Kastilja koji sa petnaestak metara, iskosa sa leve strane šalje projektil u suprotni ugao, pod prečku - evrogol za 2:0!

Nešto kasnije je Severini poništen gol posle slobodnog udarca koji je izveo Zahid, jer je Marković napravio prekršaj u napadu pred golom gostiju.

U finišu su Pazarci imali još par prilika preko Karaklajića i Opare da vrate rezultatsku neizvesnost, ali nisu ih iskoristili, pa je Partizan uspeo da mirno privede meč kraju.

PARTIZAN - NOVI PAZAR 2:0 (1:0)

Stadion: FK Partizan. Strelci: Severina u 35. i Kastiljo u 56. minutu. Sudija: Lazar Lukić. Žuti kartoni: Baždar, Janković (Partizan), Fajed, Floro, Jo (Novi Pazar).

PARTIZAN: Jovanović - Stojković, Kovačević, Marković (od 66. Ovusu), Antić - Kanute, Kastiljo - Severina (od 82. Janković), Zahid (od 79. Šćekić), Goh (od 66. Kalulu) - Baždar (od 66. Nikolić).

NOVI PAZAR: Mirković - Bojat, Azemović, Fajed, Floro - Jo, Momčilović (od 62. Islamović) - Adešina (od 62. Karaklajić), Suma (od 72. Petković), Ljajić (od 62. Srećković) - Šćepović (od 62. Opara).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati