Poznati

Direktno.rs

12. 12. 2021. 17:01 1

Izgubio dete i bivšu devojku: Rivsov život pun tragedija

Povodom premijere novog nastavka Matriks serijala "The Matrix Resurrections" Independent se prisetio najvažnijih uloga u kojima je glumila zvezda serijala Kijanu Rivs.

Pomenuti portal zaključuje da je Rivs najpotcenjeniji glumac svoje generacije, a nazivaju ga i najtužnijim čovekom na svetu. Iza glumca je težak život koji je obilovao brojnim tragedijama.

Glumac je od ranog detinjstva imao težak život. Otac mu je bio zavisnik od heroina koji je napustio porodicu kada je Kijanu imao tri godine, nakon čega se njegova majka tri puta preudala. Patio je od disleksije i nikad nije maturirao.

Još jedna velika tragedija pogodila ga je kad je njegov najbolji prijatelj River Feniks umro od predoziranja 1993. godine. Glumac se s njegovom smrću nikad nije pomirio.

- River je bio izuzetan čovek i glumac. Izvrsno smo se slagali i mnogo mi nedostaje. Često mislim na njega - rekao je glumac jednom prilikom.

Prvo je izgubio dete, a onda i bivšu devojku

Pet godina kasnije zadesila ga je još jedna tragedija. Njegova tadašnja devojka, glumica Dženifer Sajm, bila je u osmom mesecu trudnoće kad je izgubila dete. Nakon toga se par razišao, a Dženifer se odala porocima. Godinu i po dana kasnije poginula je u saobraćajnoj nesreći vraćajući se sa žurke Merilina Mensona, a Kijanu je nakon njene smrti bio potpuno slomljen.

Kao da ga život nije dovoljno šibao, uskoro je sestra slavnog glumca obolela od leukemije, a on je postao njen staratelj. Zbog toga je Kijanu učestalo donirao novac za kampanje protiv raka.

Ipak, usprkos svim životnim teškoćama, glumac je na glasu kao najbolji saradnik u Holivudu. a česti su njegovi pokloni ekipi sa seta. Na glasu je i kao jedna od najskromnijih zvezda, pa se tako, iako je "težak" više od 360 miliona dolara, i dalje vozi metroom.

- Novac je poslednja stvar na koju mislim, jer samo s ovim što sam dosad zaradio mogao bih da živim sledećih nekoliko vekova - izjavio je svojevremeno ovaj glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati