Zabava

[ Izvor: Mediji ]

07. 10. 2024. 10:43 0

Šok ispovest Al Paćina: "Umalo sam umro od kovida!"

Slavni holivudski glumac Al Paćino je otkrio da je zamalo preminuo od kovida 2020. godine, rekavši da “nije imao puls” nekoliko minuta.

U intervjuima za New York Times i magazin People, objavljenim proteklog vikenda, 84-godišnji glumac publici najpoznatiji iz filmova kao što su "Vrelina" i "Lice s ožiljkom" detaljno je opisao svoje iskustvo sa virusom, kojim je bio zaražen 2020. godine, pre nego što je bila dostupna vakcina.

- Rekli su da mi je puls nestao. Bilo je to tako - tu si, a nisi. Pomislio sam: Vau, nemaš čak ni sećanja. Nemaš ništa... - rekao je Paćino za New York Times.

Glumac je ispričao da se osećao "loše, neobično loše" i prisetio se kako je imao temperaturu i bio dehidriran pre nego što je izgubio svest.

- Sedeo sam tamo u svojoj kući, i nestao. Tako. Nisam imao puls - rekao je Al Paćino.

Ubrzo je stigla Hitna pomoć, a glumac se probudio okružen medicinskim timom u svom dnevnom boravku, uključujući šest bolničara i dva lekara.

- Imali su ta odela koja su izgledala kao da su iz svemira. Bilo je pomalo šokantno otvoriti oči i videti to. Svi su bili oko mene i rekli su: "Vratio se. Tu je" - ispričao je glumac.

Govoreći za People, Paćino je izrazio sumnju da je zaista umro, uprkos tome što mu je medicinska sestra potvrdila da nije imao puls.

- Mislio sam da sam iskusio smrt. Možda nisam… Mislim da nisam umro. Svi su mislili da sam mrtav. Kako sam mogao biti mrtav? Ako sam bio mrtav, izgubio sam svest - kazao je on.

Oskarovac je za New York Times rekao da "nije video belo svetlo ili bilo šta drugo” i da “nema ničega” nakon smrti - iako ga je iskustvo navelo da postavlja egzistencijalna pitanja.

- Kao što Hamlet kaže: "Biti ili ne biti"; "Neotkrivena zemlja s čije se granice nijedan putnik ne vraća". I kaže dve reči: "Nema više". To je bilo nema više. Nema te. Nikad o tome nisam razmišljao u životu. Ali znate glumce: zvuči dobro reći da sam jednom umro. Šta je to kada nema više? - istakao je slavni glumac.

Na pitanje magazina People da li ga je ovaj bliski susret sa smrću promenio, Al Paćino je odgovorio - "Nimalo".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati