Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: ljepotaizdravlje.hr ]

23. 05. 2020. 10:26 0

Patile od viška kilograma posle porođaja: REŠILE

Mnoge žene posle porođaja padnu u depresiju jer shvate da se pored svakodnevice i doskorašnjih navika, promenila i njihova linija. Često se bore sa viškom kilograma, pa su neke mlade mame odlučile da iskustva sa održavanjem vitke linije posle porođaja podele sa drugim mamama koje su u sličnom problemu.

Kristina Belamid je majka trojice dečaka, jedna od retkih koja nema problem sa viškom kilograma posle porođaja. Tajna u gubitku kilograma jeste kontrola porcija i izbegavanje nezdrave hrane.

- Najzdraviji način da izgubite kilgrame ili održite svoju idealnu težinu jeste jesti i živeti zdravo. Jedite pravu količinu hrane koja je potrebna vašem telu. Gledam da dnevno unesem do 1.200 kalorija. Izbegavam brzu hranu, slatkiše i gazirane sokove - kaže Kristina.

Džoli Darluko je mama dvoje dece i ima ozbiljnu tehniku.

- Posle svakog obroka popijem čaj i ne jedem posle 18 časova. Čaj od nane je odličan posle obroka jer pomaže u smanjenju nadimanja stomaka. Zapamtite samo da posle obroka morate da sačekate minimum sat vremena pre nego što popijete bilo koji napitak. Pored toga, svakodnevno vežbam - naglasila je mama Džoli.

Kler Gevilan Tason praktikuje vežbanje u borbi protiv viška kilograma.

- Trčanje je za mene najbolje. Mogu da jedem bilo šta, ali naravno umereno.

Majka dvoje dece, Evelin Senidad najviše voli da šeta.

- Koristim i hula-hop obruč. To je zabavan način vežbanja kad god nemam vremena za šetnju - objašnjava kako vežbanje uz hula-hop najmanje 10 minuta dnevno daje slične rezultate kao i druge vrste aerobik vežbi.

Aleks Serano Arora se kune u toplu limunadu ujutro i bilo koji čaj sa limunom pred spavanje.

- Praktikujem to već nekoliko meseci i uživam u zdravstvenim prednostima - objašnjava ona i podseća da stručnjak preventivne medicine doktorka Roksan Sukol tvrdi da voda sa limunom pomaže vašem telu da upije hranjive materiji iz hrane koju jedete. Osim toga, dobar je način da unosete potrebnu količinu vitamina C.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati