Savremena žena

Direktno.rs

22. 12. 2019. 08:43 0

Spisateljica koja je pokazala telo bez dojke - udala se

Hrabra književnica i novinarka iz BiH, Martina Mlinarević, udala se u Sarajevu za izabranika Gorana, a na Fejsbuku je podelila fotografije s intimne ceremonije. Da, ta žena bez dojke, ima ljubav i sa svima je deli.

Da je došao dan da se Martina (37) i najbliži raduju, pokazala je sama na društvenim mrežama, gde je veoma aktivna.

"Nije bilo nasmijanijeg, luđeg i ljepšeg dana od jučerašnjeg. Minijaturna, čudesna, iznenadna ceremonija koja to nije, za priču koja potpuna ljubav jeste, par najbližih očiju od klikera i suza, ulice Alifakovca, vulkan najčišće emocije, ram za sve ono turobno i teško pod našim nogama svo proteklo vrijeme", napisala je spisateljica.

"Moj je život još jednom potvrdio da ga režiraju neki prokleto dobri režiseri. A život je upravo i jedino, samo to. Shvatiti prolaznost, disati smrtnost, biti zrnce prašine koje nije tu svojom voljom niti će istom prestati biti. Ali sve između je vrijeme koje čeka da se odživi", napisala je uz fotografije te zaključila uz Balaševićeve stihove - "Ne bije nas džabe glas"...

Martina (37) pre godinu dana pokazala je neverovatnu hrabrost kada je za naslovnu stranu jednog magazina pozirala naga, a u krupnom planu je bio ožiljak od odstranjene dojke. Neki su tu naslovnicu osporavali, a književnica, poznata po oštrom jeziku, pogodila je pravo u srce i dobila podršku na stotione hiljada žena, a ponajviše onih koje su i same vodile borbu protiv raka. Martina je ovim činom progovorila u ime svih njih i ogolila istinu. 

Kasnije su je zbog njenog rada izbacili sa festivala u Čitluku, a potom je dobijala pretnje smrću. Svima im je odgovorila na svoj prepoznatljiv način.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati