Hronika

[ Izvor: Pirotske vesti ]

17. 04. 2024. 10:38 2

Nesreća na ekskurziji: Učenicu iz Srbije udario motociklista

Tokom izvođenja ekskurzije za učenike 8. razreda, na putu Višegrad-Foča, u nedelju 14. aprila, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je motociklista udario i povredio učenicu škole "Vuk Karadžić" iz Pirota.

Prema rečima Tugomira Cvetkovića, direktora škole, policija Republike Srpske izašla je na lice mesta i sačinila zapisnik o okolnostima pod kojima se saobraćajna nesreća desila, o čemu škola nije povratno informisana.

Učenica je u pratnji odeljenjskog starešine i lekara, kolima Hitne pomoći prevezena u Univerzitetski klinički centar Sarajevo, gde je medicinski zbrinuta. Ona je stabilno i nalazi se van životne opasnosti.

Sa učenicom se nalaze njeni staratelji, koji su obavešteni o nesreći i prevezeni do bolnice uz pomoć i podršku Gradske uprave Pirot.

- Najvažnije je da je naša učenica dobro. Svi se nadamo njenom oporavku - kaže za Pirotske vesti direktor OŠ "Vuk Karadžić" Tugomir Cvetković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati