Ljubav

A. O. [ Izvor: 24sata.hr ]

17. 01. 2021. 22:08 0

Povodom dijamantske godišnjice: Pozirali u venčanici i odelu

Džordž i Vivian Braun iz Južne Karoline, u Sjedinjenim Američkim Državama postali su prava internet senzacija pošto su za 60 godina braka organizovali fotografisanje u svečanom odelu i venčanici.

Slikala ih je njihova unuka Ebigejl Lidik, koja je ujedno i profesionalni fotograf koja je odlučila da razveseli baku i deku povodom njihove dijamantske svadbe, odnosno 60 godina braka. Sve se odvilo u Nju Džersiju, kada su Džordž i Vivian odlučili da posete unuku, piše "Insider".

Unuka je u jedan salon za venčanice poslala fotografiju bakine venčanice iz 1958. godine pa zatražila krojačice da pokušaju da pronađu što sličniji model. Veseli baka i deka, koji su se venčali posle nekoliko meseci zabavljanja, bili su potpuno iznenađeni organizovanim foto sešenu. Nakon zajedničkih šest decenija, četvoro dece, 18 unuka i 19 praunuka, ipak imaju najbolji recept za zajednički život i ljubav koja traje.

- Nikada ne odlazite na spavanje ljuti. Pređite preko toga i naučite da opraštate - kaže baka Vivian, a njen veseli suprug dodaje da je uvek važno i održavati dobar smisao za humor. Tvrdi da nema ljutnje ako ne izostaje izvinjenja i šale. 

Oboje kažu kako je važno da oba partnera daju 100 odsto u odnos, a ne svako 50 kako se inače kaže. 

- Htela sam da učinim nešto lepo za baku i deku, s obzirom da su uspeli da provedu tolike godine zajedno i da su odlučili da posete mene i ostale rođake u Nju Džersiju - kaže unuka Ebigejl.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati