Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

16. 01. 2022. 05:55 0

Pohovana piletina iz rerne, mekana i sočna

Brza priprema, bez prskanja šporeta - bolje ne može!

Sastojci:

5 pilećih prsa, 

2 kašičice soli, 

1/4 kašičice bibera, 

1/4 kašičice ljute paprike, 

1 kašičica belog luka u prahu, 

1 kašičica crvene mlevene paprike, 

2 kašike majoneze, 

2 kašike kisele pavlake, 

2 kašike parmezana, 

1 ½ šolja prezli, 

2 kašičice kukuruznog brašna, 

100 ml ulja.

Priprema: Piletinu presecite na pola da dobijete tanje komade i onda po dužini na pola, pa stavite u posudu. Dodajte so, biber, beli luk, ljutu papriku i mlevenu papriku i sve pomešajte. Zatim dodajte majonez, kiselu pavlaku i parmezan i sve sjedinite.

Prekrijte providnom folijom i ostavite u frižider sat-dva. Pleh podmažite uljem i pospite kukuruznim brašnom. Piletinu uvaljajte u prezle i ređajte u tepsiju, pa je poprskajte sa uljem i pecite na 210 stepeni 25-30 minuta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se


Inflatorno zakucavanje

Zoran Živković [20.05.2022.]




Anketa

Plaćate li redovno mesečne režije?

Rezultati

Video dana

bacanje kladiva ili ritmička gimnastika?