Kajzerice punjene kajmakom u sosu od belog luka | Kuhinjica | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: stvarukusa.rs ]

14. 01. 2021. 06:00 0

Kajzerice punjene kajmakom u sosu od belog luka

Ako imate bajate kajzerice ili neke lepinje nemojte da bacate, nego ih iskoritite za ukusnu večeru.

Sastojci:

kajzerice

250 g krem sira

1 kašika kajmaka

5 čenova belog luka

1 šolja maslaca

parmezan

peršun

vlašac

so

crni luk u prahu

1 kašičica crnog bibera

1 kašičica senfa u prahu

Priprema:

Pomešajte krem sir, kajmak, so i crni luk u prahu. Sjedinite i stavite u kesu za zamrzivač kojoj ćete odseći vrh.
U drugoj činiji pomešajte iseckane peršun, beli luk, dodajte biber, vlašac, senf i istopljeni maslac. Dobro promešajte.

Kajzerice isecite na šest delova, ali ne do kraja. Ispunite te šupljine smesom od sira i kajmaka, pa umočite u smesu sa maslacem i belim lukom. Odozgo stavite još malo smese sa sirom i kajmakom i parmezan. Pecite 20 minuta na 180°C.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Sam protiv svih

Zoran Živković [15.01.2021.]


Video dana

Isto kao i ljudi...

Anketa

Koga biste želeli za novog patrijarha?

Rezultati