Iskoristite ostatke starog hleba za ukusan obrok | Kuhinjica | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: stvarukusa.rs ]

17. 11. 2020. 07:33 0

Iskoristite ostatke starog hleba za ukusan obrok

Recept za punjeni hleb sa spanaćem, sirom i jajima. Može biti doručak, ručak ili večera.

Sastojci:

1 vekna hleba

300 – 400 g spanaća

4 jaja

1 kašika ulja

1 čen belog luka

1 kašičica soli

1 kutija zdenka sira ili 200 – 300 g krem sira, pavlake, sitnog sira…

Za premaz hleba:

3-4 kašike ulja

1 čen belog luka

pola veze peršunovog lišća (može i suvo ili bosiljak)

1 kašičica mlevene crvene paprike
Izmešati.Priprema:

Isecite hleb na pet delova, izdubite sredinu, neka dno ostane da fil ne iscuri. Premažite koricu hleba premazom. Skuvati spanać, usitniti ga. Umutiti jaja, dodati spanać, ulje, so, i sredinu hleba. Puniti ovim filom korpice od hleba. Odozgo staviti sir, još malo premazati gornju stranu hleba i peći na 200 stepeni oko 20 minuta. Jede se dok je vruće uz mlečne i suhomesnate proizvode, uz krišku limuna…A kada se ohladi mogu se iseći dekorativni, manji komadi za posluženje gostiju. Prijatno!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Sam protiv svih

Zoran Živković [15.01.2021.]


Video dana

Kerala, Indija

Anketa

Koga biste želeli za novog patrijarha?

Rezultati