Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Pure wow ]

16. 01. 2021. 20:07 1

Znakovi koji odlično podnose stresne situacije

Način na koji se odnosite prema stresu otkriva mnogo o vama.

Nesumnjivo je svako od nas iskusio kako izgleda biti na izmaku živaca tokom godine koju smo konačno ostavili iza sebe. Dok pripremate važnu prezentaciju, poklopac sa ručkom poskakuje na šporetu a vaš mališan je baš u tom trenutku odlučio da su zidovi vaše dnevne sobe kao stvoreni za oslikavanje njegovog najnovijeg remek dela. Zvuči poznato? Šta radite u ovakvoj situaciji? Mnogo toga zavisi prvenstveno od vašeg znaka u Zodijaku. Otkrivamo vam danas koji to znaci odlično podnose stresne situacije, sa astrološkog aspekta.

Strelac

Da li je inbox sa 300 nepročitanih poruka zaista važan u celoj slici Strelčevog postojanja? Ni blizu. Pod vladavinom Jupitera, planete širenja Strelac vidi život iz ptičije perspektive. On se uzdiže graciozno iznad sitnih problema i drama koje teže ka tome da mu zagorčaju život. Strelac nastoji da pronikne do srži problema kako bi ga rešio, ostavljajući pri tom trivijalnosti po strani. Strelac sebe uvek stavlja u ulogu osobe koja problem posmatra sa strane. Neuredna soba nije nešto o čemu će jedan Strelac preterano da brine, ne dok ima u planu istraživanje novog sveta.

Ribe

Ribe su često izgubljene u svom svetu snova, a to može da bude pozitivna stavka u ovom haotičnom svetu kada nam je svima potrebno da malo pobegnemo od realnosti. Ribe imaju urođen instinkt za detekciju problema i njihovo premošćavanje. One nisu paničari po prirodi i znaju da se sve može rešiti, samo je pitanje vremena i trenutka. Takođe Ribe su u stanju da se više bave problemima drugih, ostavljajući svoje po strani da čekaju. Ribe su tu da nas podsete da je nesebičnost vrlina i da jedni drugima u teškim vremenima treba da budemo oslonac a ne dodatno opterećenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati