Izbori 2024

[ Izvor: N1 ]

30. 05. 2024. 20:23 7

Gde je SNS "sakrio" Šapića: U "viziji" stranke Siniša Mali je, izgleda, bolji kandidat

Nije se sakrio ispod kacige, ali jasno je da su ga u poslednjim danima kampanje naprednjaci vešto sakrili. Kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić upadljivo je izostao iz završnih predizbornih debata. I poslednjeg dana kampanje nema ga da lopata sa stranačkim kolegama. Menja ga Siniša Mali.

Dohvatili se poslednjeg dana beogradske kampanje lopate i predsednica Skupštine i ministri finansija i prosvete. Na polaganju kamena temeljca za novu školu i vrtić, u ponosu naprednjačke vlasti, Beogradu na vodi, neko je falio. Kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić.

- Izuzetno sam ponosna što sam deo tima koji ima ovakvu viziju za naš glavni grad Beograd - kazala je Ana Brnabić, predsednica Skupštine Srbije.

Gde je u toj viziji mesto za Šapića?

Izostao je predsednik Privremenog organa i sa sučeljavanja sa ostalim kandidatima na javnom servisu. Odmenio ga je, kao i u Beogradu na vodi, pogađate, bivši gradonačelnik Siniša Mali. Smeta, kaže, Šapiću što u debatnoj emisiji sa ostalim kandidatima mora da deli minute.

RTV: Znači, nije stranka smatrala da je Siniša Mali jači adut?

Šapić: Šta ja da Vam kažem?

RTV: Šta mislite?

Šapić: Malopre sam probao da Vam odgovorim, a Vi kažete - a znači a da nije, pa možda ja i neću biti gradonačelnik, teoretski je moguće.

RTV: Nije valjda?

Šapić: Pa ko zna.

Ima ko zna, onaj koji je odlučio da umesto Šapića u poslednjim danima kampanje vladajuću stranku više promovišu neki drugi stranački vojnici…

RTV: Šta bi trebalo da se dogodi da Vi ne budete gradonačelnik?

Šapić: Da skupštinska većina izabere nekog drugog sa naše liste, ja verujem da Vi znate i Vi sad možete i to da me pitate. Opa, ali sve je opa.

I opa, stigao Siniša Mali pored debate i u zabavnu emisiju na ružičastoj televiziji. Gde je u borbi za svaki glas - pevao, radio sklekove na jednoj ruci.

- Ono što je vrlo interesatno jeste da njegovo mesto popunjava Siniša Mali. Mali jeste ministar finansija, ali i kandidat za odbornika. Da li nam to govori da možda Aleksandar Šapić neće biti gradonačelnik nego će to biti Siniša Mali, pošto je očigledno EXPO 2027. ogroman projekat i izuzetno je važna uloga Beograda - smatra Filip Švarm, glavni urednik nedeljnika Vreme.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Turistička atrakcija

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati