Beograd

Direktno.rs

01. 12. 2022. 15:54 4

A od Šapića 15 miliona evra!

"Kao što je Stranka slobode i pravde Beograd i najavila, tender za beogradske vaučere dobila je firma "Sport Vision" i to za čak 1,7 milijardi dinara. Prijateljstvo Aleksandra Šapića i SNS sa ovom firmom jače je od njihovog obraza", rekla je Mila Popović, šefica odborničke grupe Ujedinjeni (SSP, PSG, Pokret za preokret, Sloga) i predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Umesto da gradska uprava i SNS omoguće svim trgovcima da pruže uslugu i prodaju svoju robu Beograđanima, favorizuje se isključivo jedna firma u rukama moćnika iz Bijeljine koji gospodare sportskim radnjama u Beogradu Tender je bio "nacrtan" za njih, na šta smo takođe ukazivali. Ako je neko imao iluziju da će Šapić da dovede bilo kakve izmene po pitanju načina na koji se troši novac Beograđana, sada je jasno. Ovo je još i gore.

Podsećamo da je ista firma i prošle godine dobila ovakav posao od opštine Novi Beograd dok je Šapić bio predsednik, i to za samo dva dana u vrednosti od milion evra.

Slobodno korišćenje vaučera u svim radnjama bi omogućilo Beograđanima da kupe ono što žele, a trgovcima da dobiju dodatan posao. Ovako se posao zadržao na jednom, pa može lepo i lako da isprazni svoje magacine i zaradi", zaključila je Mila Popović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati