Poznati

Direktno.rs

17. 05. 2021. 20:34 1

Puriša Đorđević: Milena Dravić je ostala moja najveća ljubav

Legendarni reditelj Mladomir Puriša Đorđević osvrnuo se na jednogodišnji brak sa Milenom Dravić i istakao da je ona ostala "njegova najveća ljubav".

Đorđević je na otvaranju ovogodišnjeg Festa dobio počasnu nagradu "Beogradski pobednik". Iako je nedavno napunio 97 godina, u intervjuima često ističe da u njemu i dalje ima životne radosti, a u razgovoru za časopis "Gloria" prisetio se i velike ljubavi sa Milenom Dravić.

- Milena i ja smo se venčali 1960. u mojoj kući u Čačku, i to u kuhinji. Nismo imali ni fotografiju sa venčanja, bili smo sirotinja, beda, nismo imali stan u Beogradu. Kratko smo bili u braku, godinu dana, ali je Milena bila i ostala moja najveća ljubav. Ostavljale su me i druge žene koje sam voleo jer su smatrale da sam suviše zaljubljen u film da bih bio zaljubljen u njih. I to je istina, film je bio i ostao moja najdublja strast - ispričao je Puriša i dodao:- Između mene i Milene možda nije bila najsnažnija ljubav muškarca i žene, ali jeste ljubav zajedničkih ideja, misli, osećanja. Zajedno smo snimili 11 filmova, i to je najbolje od Milene i mene za sva naredna pokolenja. Koliko budu živeli moji filmovi toliko će živeti i moj odnos sa njom - zaključio je proslavljeni reditelj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati