Poznati

Direktno.rs

06. 05. 2021. 21:31 0

Pet miliona lajkova za "novu" Adel (FOTO)

Britansku pevačicu Adel nakon primetnog gubitka kilograma ne viđamo često u javnosti, ali je sada obradovala obožavaoce novim fotografijama.

Možda je znamo kao bucu, ali ona to definitivno više nije. Britanska superzvezda je početkom leta prošle godine oduševila neverovatnom transformacijom, a sada je dokazala da je ostala verna zdravoj ishrani i vežbanju.

Iako ovih dana retko objavljiuje sadržaj na društvenim mrežama, odlučila je da povodom 33. rođendana da obožavaocima uvid u svoj život.Pevačica je objavila tri fotografije na kojima izgleda srećnija nego ikad.Podsetimo, ona se 2019. godine razvela od Sajmona Konekija sa kojim je tokom braka dobila sina. Mnogi su njen rad na gubitku kilograma prepisali baš toj životnoj prekretnici,a  sudeći po cifri od preko pet miliona lajkova za nove fotografije, Adel uživa u podršci svojih fanova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati