Poznati

Direktno.rs

23. 10. 2020. 14:06 0

Mekonahi otkrio: Muškarac me seksualno zlostavljao

Američki glumac Metju Mekonahi napisao je memoare pod nazivom "Greenlights", a na samom početku knjige priznao je da je dva puta u životu bio žrtva seksualnog zlostavljanja.

Oskarovac je u memoarima naveo da je seksualno zlostavljan dva puta, kada je bio tinejdžer.

- Bio sam ucenjen kada sam imao prvi seks, sa 15 godina. Bio sam siguran da ću otići u pakao zbog predbračnog seksa. Danas sam samo siguran u to da se nadam da to neće biti slučaj - napisao je Mekonahi.Nakon toga je priznao da se zlostavljanje drugi put desilo kada je imao 18 godina, dok je onesvešćen ležao u zadnjem delu kombija. Kako tvrdi, napastvovao ga je jedan muškarac. Nije otkrio više detalja u vezi sa tim slučajem, ali je napomenuo da sebe ne smatra žrtvom životnih okolnosti.- Nikada se nisam osećao kao žrtva. Imam puno dokaza da se svet ujedinio kako bi me učinio srećnim - napisao je Metju.

U memoarima sa čitaocima deli i životnu filozofiju koja ga je vodila kroz život. Pedesetogodišnja holivudska zvezda je objasnila da životne momente deli na zelene, žute i crvene, odnosno na događaje koji su ga gurali napred, usporili ili zaustavili.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati