Poznati

Direktno.rs

26. 09. 2020. 07:44 0

"Medžik Majk" opet u formi: Tatica se vratio!

Glumac Čening Tejtum, osim što je pratioce na Instagramu ostavio bez daha, taođe je i objasnio kako je loš period iza njega.

Popuarni "Medžik Majk" pohvalio se pratiocima na Instagramu svojom dobrom formom i istakao kako je ponosan na sebe i šta je sve prošao da bi opet stigao do vrha, a sve to uz selfi u ogledalu, bez majice, gde se jasno vidi i najmanji mišić na glumčevom telu.

- Bio je to dug put povratka. Povrede, životna sr**a i ludilo uopšteno. Tatica se konačno vratio! Sledećih deset godina, biće to zabavna trka - pohvalio je sam sebe glumac.

Glumac je takođe bio i veoma emotivan kada su u pitanju ljudi koji su uz sve nedaće ostali uz njega i pružili mu podršku.

- Svima onima koji su bili tu za mene i podržavali me u svemu želim da poručim da vas volim. Učiniću vas ponosnim. Hajdemo - orhabrujuć je bio glumac.

Tejtum upravo radi na svom novom filmu "Pas", koji će, osim što u njemu igra glavnu ulogu, takođe i da producira i režira.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati