Poznati

Direktno.rs

24. 09. 2020. 06:55 0

ONA je najbogatija Srpkinja na svetu!

Sandra Meljničenko zvanično je najbogatija Srpkinja, sudeći po najnovijoj listi najbogatijih ljudi na svetu magazina "Forbs".

Iako kriza izazvana pandemijom koronavirusa nije zaobišla ni najbogatije ljude na svetu, a mnogi su zbog tog razloga i skliznuli sa liste, na njoj se čvrsto i dalje drže mnogi od očekivano najbolje situiranih. Među njima se našao i muž bivše "Modelsice".

Prema listi magazina "Forbs" bogatstvo biznismena Andreja Meljničenka procenjuje se na 14,7 milijardi dolara i zbog toga zauzima 95. mesto ove prestižne liste. 

Međutim, Andrej je sa 88. mesta na kojem je bio 2018. godine, ipak pao sedam mesta niže. Da li je razlog koronavirus ili nešto drugo, nije poznato.

Ipak, Meljničenko nije najbogatiji čovek u Rusiji, te se u ovoj državi nalazi čak na sedmom mestu. Ali Sandra zato jeste najbogatija Srpkinja.

Sandra i Andrej, iako imaju i previše novca, ne vole da se eksponiraju u javnosti. Imaju dvoje dece, ćerku Taru i sina Adrijana i žive porodičnim životom, u krugu najbližih prijatelja. Samim tim, retko i daju izjave, ali je bivša manekenka i pevačica jednom prilikom ispričala kako izgleda njen brak sa ruskim biznismenom.

– Ne znam da li sam imala sreću ili je tako u svakom braku, ali Andrej i ja se toliko dobro slažemo da čak nemamo potrebu da pravimo kompromise. Praktično, nama se ništa nije promenilo otkad smo se venčali. Mi smo se našli i zabavljamo se, u pravom smislu te reči. Čini se kao da se igramo braka. Velika je istina da se sreća ne može kupiti parama. Mislim da je zdravo posvađati se s vremena na vreme, ali sa Andrejem je to gotovo nemoguće. Toliko je staložen da imam utisak da bi se smeškao čak i kad bih počela da vrištim - izjavila je tada Sandra.

Jedino po čemu je ovaj par eksponiran i o čemu uvek bruje svi svetski mediji jeste upravo njihovo bogatstvo, pa se tako isprati svaka nova kupovina stana, jahte ili još neki skupoceni poklon kojima Andrej obasipa Sandru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati