Poznati

Direktno.rs

07. 08. 2020. 10:35 2

Milica Pavlović OVAKO reagovala na prozivke iz Srbije (FOTO)

Pevačica Milica Pavlović trenutno uživa u Dubrovniku, a novim fotografijama je pokazala da je nisu uzrujale kritike nekih političara.

Nakon jučerašnjeg obraćanja Vladimira Đukanovića na Tviteru kada je uputio kritiku sviima koji su otišli da letuju u Hrvatskoj, čini se da javne ličnosti nemaju nameru da se pravdaju.

- Svima vama koji sunčate zadnjiice po Hrvatskpoj, od srca želim razlupan auto i izbušene gume, po koji šamar ili nogu u zadnjicu, nadrndane konobare koji vas ignorišu, najgori asrenal uvreda i pretnji... Sve da vas bude sram koliko ste bezosećajni ljudi - napisao je Đukanović juče na ovoj društvenoj mreži, a onda je na to reagovao glumac Miloš Biković.

- Čiko, da li smem da idem u Ameriku? Oni su nas bombardovali. A u Nemačku? Oni su pobili baš dosta Srba. Austriju? Mađarsku? Italiju? A ostale zemlje koje su nas bombardovale? Gde smem da idem? I nemojte da mi želite zlo, ja sam građanin Srbije, a Vi ste ipak poslanik pod zakletvom - odgovorio mu je ubrzo glumac, a sada se "oglasila" i pevačica Milica Pavlović.

Ona je već neko vreme u Dubrovniku, a sada je, bez suvišnih komentara, odlučila da jednostavno objavi nekoliko fotografija sa odmora.

Pogledajte kako se u Hrvatskoj provodi pevačica koja će uskoro glumiti ubijenu Jelenu Marjanović u seriji "Pevačica".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati