Film i TV

Direktno.rs

02. 04. 2021. 11:51 19

Čeda Jovanović o "Porodici": Mira nije bila babetina koja cvili

Čedomir Jovanović osvrnuo se na seriju "Porodica" koja poslednjih nekoliko dana privlači veliki broj gledalaca i otkrio koliko je verodostojno prikazan lik Mire Marković.

Jedan od glavnih aktera serije "Porodica", baš kao i realnih događaja iz slučaja hapšenja Slobodana Miloševića, bio je Čedomir Jovanović. On se sinoć tokom gostovanja na RTS prisetio događaja iz tog perioda i kako se ponašala supruga Slobodana Miloševića - Mirjana Marković.

- I tad i posle toga, kada je dolazila Mira Marković, bilo je neobično. Ona je prava ledi Magbet. U jednom trenutku, ona je potpuno zaštićena osoba koja moli za svog supruga, a onda u drugom trenutku luđa od svih, u smislu ekstremna, radikalna, vređa. Ona ne može da puca u mene, da se bije sa mnom, ali da vređa i da se do poslednjeg atoma snage bori za Miloševića, to da - rekao je Jovanović.On je dodao da poštuje autore serije, ali je pogledao samo 20 minuta druge epizode.

- Rekao sam im da Milošević nije bio tamo neki ludak, a Mira uz sva svoja šuškanja i cveće u kosi, ipak nije neka babetina koja cvili i valja se po krevetu. Koštunica nije neki tamo lik iz "Nikad izvini" nego ozbiljan čovek. Ja ću uvek biti oštar prema njegovoj politici, ali on je ozbiljan čovek. A Zoran, on je tada, bio u mojim godinama sada... Beskrajno poštujem Uliksa Fehmijua i teško je ocenjivati kako je sve odigrao... Teško mi je da to gledam. Mi smo sada obeležili 18 godina od njegovog ubista i to je problem - naveo je Jovanović.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati