Svet

[ Izvor: Mediji ]

16. 10. 2024. 08:41 0

Tramp napravio šou na predizbornom skupu u Filadelfiji (VIDEO)

Predizborni skup republikanskog kandidata na predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa u predgrađu Filadelfije spontano se pretvorio u koncert, jer je bivši predsednik prestao da odgovara na pitanja kada mu je rečeno da je dvoje ljudi u publici zatražilo pomoć lekara, i preuzeo ulogu di-džeja.

Moderatorka skupa je bila guvernerka Južne Dakote, Kristi Noem, koja je primetila da je u sali previše toplo, a Tramp je potom pitao da li rade klima-uređaji, prenosi Glas Amerike.

Kada je miting prekinut, Tramp je zatražio da se pusti pesma "Ave Marija", a potom je predložio da se veče završi tako što će publika ostati na svojim mestima i uživati u njegovom izboru pesama, umesto da ga sluša kako odgovara na pitanja.

Mnoge njegove pristalice su se uputile ka izlazima, ali su neki od prisutnih ostali do kraja, a scena u Filadelfiji, u Pensilvaniji, kako kažu Trampovi saradnici, podsećala je na prijeme u Mar-a-Lagu - imanju na Floridi gde Tramp rado preuzima ulogu di-džeja na sastancima sa bogatim članovima svog privatnog kluba.

Portparol Donalda Trampa, Stiven Čeng, napisao je na mreži Iks da se "nešto veoma posebno dogodilo u Pensilvaniji" i dodao da je Tramp "drugačiji od svih ostalih političara u istoriji, i to je sjajno".

Međutim, posle ovog skupa, demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris dovela je u pitanje Trampovo mentalno zdravlje.

- Nadam se da je sa njim sve u redu - napisala je Kamala Haris na svom nalogu na mreži Iks.

Kampanja Harisove, koja je počela agresivno da dovodi u pitanje Trampovo zdravstveno i mentalno stanje, saopštila je da je na skupu u ponedeljak uveče republikanski predsednički kandidat delovao "izgubljeno, zbunjeno i usporeno".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Pazi, bandera!

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati