Svet

[ Izvor: Mediji ]

13. 04. 2024. 18:03 0

Plenković: Milanović je politička štetočina

Predsednik HDZ i premijer Hrvatske Andrej Plenković poručio je da hrvatski šef države Zoran Milanović ne zavređuje da bude ni na jednoj javnoj funkciji u državi, opisavši ga kao "političku štetočinu koja je donela samo negativu i zagađenost", javlja Hina.

Plenković je u izjavi novinarima, komentarišući poziv Milanovića građanima da "svoj glas daju bilo kome osim HDZ i onima koji podržavaju tu stranku", ponovio da "Milanović krši Ustav Republike Hrvatske i temeljna načela hrvatskog ustavnog poretka" i da se "ponaša potpuno suprotno svom ponašanju iz 2020. godine".

Plenković je naveo da "Milanović danas napada baš svakog živog ko ima drugačiji stav", uz ocenu "kako takav čovek ne zavređuje da bude na javnoj funkciji u hrvatskoj državi".

- Gledamo kupus levice koja je videla rezultate anketa, videla je da gubi i u javni prostor su počeli da nameću političku diverziju, sabotažu koja ne može da prođe - ocenio je Plenković

On je naglasio da je aktuelna vlast "evropski stabilizacioni mehanizam", i ukazao na "privredni rast, projekte, solidarnost u društvu, rešavanje svih problema".

- Ljudi vide ko se bori, a ko je štetočina - dodao je Plenković.

Podsetimo i to, parlamentarni izbori u Hrvatskoj zakazani su za 17. april.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati