Svet

Direktno.rs

04. 10. 2021. 21:50 0

"Milo kompromitovan, samo nanosi štetu CG"

"Crnogorski predsednik Milo Đukanović je kompromitovana ličnost i dok god bude predstavljao Crnu Goru u svetu, država i građani će trpeti veliku štetu", saopšteno je iz kabineta crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića.

Reagujući na objave Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) da su Đukanović i njegov sin skrivali vlasništvo u više od pet država, iz kabineta Krivokapića su upitali koliko još kompanija i trastova koje postoje samo na papiru ima Đukanović.

Iz kabineta crnogorskog premijera navode da je Đukanović pre dve godine uveravao da uopšte nema kompanije u svom vlasništvu da bi na kraju priznao postojanje samo jedne - "Vagor Investment" na Kipru, koja takođe nije poslovala.

Iz kabineta su upitali poslanike DPS-a, koji su reagovali na navode MANS-a, da li zaista misle da je bilo ko, zdravorazuman i racionalan, poverovao u manipulaciju da je Međunarodni konzorcijum istraživačkih novinara, sa partnerima iz 117 zemalja, odlučio da objavi bazu podataka od skoro 12 miliona dokumenata samo da bi fabrikovao aferu protiv Đukanovića.

- Đukanović i njegovi partijski zaštitnici moraju da imaju na umu da se ekonomski zločini nad Crnom Gorom ne zaboravljaju i ne zastarevaju - navode iz kabineta crnogorskog premijera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati