Hronika

Direktno.rs

22. 04. 2024. 15:51 2

Aleksić: Dolovac neka pogleda šta se dešava u CG

Šef pslaničke grupe Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić, je na sednici Skupštine Srbije pozvao Zagorku Dolovac da pogleda šta se dešava u Crnoj Gori, jer, napominje, da će se to uskoro dešavati i u Srbiji.

- Jesmo mi ovo tražili u okviru izbornih uslova, ali mnogo ranije. I naravno da ste nam pojeli vreme od 20. marta, i niste to uradili nama. To ste uradili građanima Srbije, uradili ste svim onim ljudima koji su u decembru glasali za nas. Preko milion. Pozivali smo ranije da sednemo da razgovaramo o preporukama ODIHR, da se dogovorimo na vreme koje su to prioritetne preporuke koje se mogu implementirati i apelovali na to da je to dobro pre svega za Srbiju i građane, da je dobro za vlasti za opozicije. Sve je krenulo sa zakašnjenjem. Jasno je da vi itekako imate dobre strategije, manipulatorske sposobnosti, znate kako da kupujete vreme... Došli smo dotele da u predvorje samih izbora treba da promenimo taj zakon. Neću da kažem da je to loše, jer koliko god da je taj pomak mali i nedovoljan, jeste nekakav - rekao je Aleksić i podsetio na sve ono što je prethodilo krađi decembarskih izbora.

- Sve institucije nisu danas u službi građana Srbije, već Aleksandra Vučića. Da rade u interesu građana Srbije, već bi neki iz MUP i Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu bili pohapšeni i procesuirani - dodao je Aleksić i zatim pozvao republičku tužiteljku Zagorku Dolovac da pogleda sve ono što se ovih dana dešava u Crnoj Gori, jer će se to uskoro dešavati i u Srbiji.

On je dodao i da razume odluku nekih kolega da ne žele da učestvuju u svemu ovome, ali da on nije spreman da pusti građane Srbije, pogotovu Beograda da SNS ostane tu gde jeste.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati