Svet

[ Izvor: Mediji ]

21. 04. 2024. 17:01 31

Milo Đukanović i Zvezdan Terzić se oprostili od Brana Mićunovića

Brano Mićunović, kontroverzni crnogorski biznismen preminuo je u petak u Budvi, a brojne poznate ličnosti oprostile su se čituljama od njega. Među njima se našao i bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović, ali i osuđivani kriminalac Naser Keljmendi, Zvezdan Terzić i drugi.

- Zbogom, dragi prijatelju. Počivaj u miru. Milo Đukanović sa porodicom - navodi se u čitulji koju je Milo Đukanović dao u medijima.

Pored Đukanovića, od Mićunovića su se poslednji put oprostili članovi njegove najuže rodbine, prijatelji, poznanici među kojima je bilo i drugih zvučnih imena.

Tako je direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, na čitulji preko cele strane.

- Imao sam sreću da te kao golobradi dečak sretnem i upoznam. Prihvatio si me kao svoje dete, uz tebe sam odrastao i učio o životu, naučio si me šta je čast, ponos i prijateljstvo. Bio si hajduk nad hajducima, mudar čovek i brat kakav se retko rađa. Mi koji smo te poznavali pričaćemo i prenositi istinu o tvojoj ljudskoj veličini. Hvala ti na svemu i ponosno putuj, brate moj - stoji u čitulji koju je Zvezdan Terzić dao u medijima.

Među ožalošćenima našao se i poznati kriminalac Naser Keljmendi, koji je porodici Mićunović izjavio saučešće.

- Povodom smrti vašeg oca i brata primite moje iskreno saučešće od iskrenog prijatelje. Brano, večna ti slava - u potpisu piše Naser Keljmendi koji je, podsetimo, pre osam meseci oslobođen optužbe za trgovinu drogom za šta je prvostepeno osuđen na četiri godine i osam meseci zatvora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati