Srbija

Direktno.rs

26. 09. 2024. 14:21 0

"Još jedan "udar" na kućni budžet Požarevljana: Grejanje ponovo poskupljuje pred grejnu sezonu"

"Požarevačka "Toplifikacija" najavila je neposredno pred početak grejne sezone, kao što je to bilo i prošle godine, nove i ne baš malo uvećane cene. Ovo je još jedan primer bahatosti aktuelne naprednjačke vlasti u Požarevcu, jer je ponovo izostalo obrazloženje za ovu odluku, rekla je Predsednica GrO SSP Požarevac Vesna Kostić, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Ostaje nejasno koji su to parametri uticali na poskupljenje ove usluge drugu godinu zaredom.

Gradsko veće je prihvatilo predlog o novom cenovniku JP "Toplifikacija" i ako on bude usvojen na sednici Skupštine grada, što je izvesno, već od 1. oktobra biće to nov udar po džepu Požarevljana.

Pošto u izveštajima o poslovanju pokuzuju da ostvaruju dobit i sa trenutnim cenama, a kako prema tvrdnjama SNS-a zvanično nema inflacije, pitamo Predraga Jankovića, direktora ovog javnog preduzeća i Sašu Pavlovića, gradonačelnika Požarevca, koji je to razlog za povećanje cene grejanja od u proseku 12 procenata? Da li ste svesni da ljudi u Požarevcu i okolini žive sve teže? Podsećamo da u gradu i dalje nema investicija, nezaposlenost raste, a plate su za skoro 10 hiljada dinara ispod republičkog proseka", zaključila je Kostić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati