Srbija

Direktno.rs

25. 06. 2024. 16:42 0

"Zašto je problem zakrpiti rupu u Hajduk Veljkovoj ulici?"

"Nevreme koje je još u avgustu 2023. godine pogodilo Požarevac napravilo je u pojedinim delovima štetu na ionako ruiniranoj gradskoj infrastrukturi. Jedna od krupnijih je neposredno iznad nadvožnjaka, u ulici Hajduk Veljkova između uske pešačke staze i ulice koja vodi ka Tulbi. U rupi se pored urušenog asfalta vide i delovi cevi", naveo je Radoslav Milovanović iz požarevačkog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Sugrađani koji žive u tom delu grada uporno upozoravaju na ovaj problem, ali nadležne gradske službe ni do danas, 10 meseci kasnije, nisu reagovale.

Podsećamo da se u neposrednoj blizini nalaze osnovna škola i saborna crkva, a biciklisti i pešaci, od kojih je veliki broj dece, svakodnevno prolaze ovim putem koji svakako nije bezbedan.

Zato pitamo Sašu Pavlovića, gradonačelnika Požarevca, zašto ova rupa posle skoro godinu dana nije sanirana, pogotovo što se asfalt u međuvremenu još više urušio? Da li je potrebno da se neko ovde ozbiljno povredi da bi se reagovalo?", zaključio je Radoslav Milovanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Pomoć stiže

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati