Srbija

Direktno.rs

29. 06. 2024. 22:22 2

SSP: Dim iz Bambija se širi, reakcije nadležnih kasnile

"Danas je oko 12 sati i 15 minuta prijavljeno da je u "Bambiju" izbio požar. Povređenih na sreću nema, ali gašenje požara i posle više od osam sati nije završeno", naveo je Predrag Životić, potpredsednik požarevačkog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Dim se širi kroz ceo Požarevac, ali se do večernjih sati, iako ova situacija predugo traje, niko od nadležnih iz Štaba za vanredne situacije i Zavoda za javno zdravlje Požarevac nije oglasio povodom toga da li je ova ogromna količina dima štetna po zdravlje građana.

Ovako neodgovorno ponašanje nije primereno situaciji koja nas je zadesila. Gradonačelnik Saša Pavlović, kao komandant Štaba za vanredne situacije Grada Požarevca, reagovao je tek uveče i građanima dao šture informacije, ali bez napomene da li je i koliko ovaj dim opasan i štetan po zdravlje ljudi, kao i koje sve preventivne mere je potrebno da građani preduzmu", zaključio je Predrag Životić, potpredsednik GrO SSP Požarevac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati