Srbija

Direktno.rs

28. 06. 2024. 11:52 0

SSP: Javna rasveta grada Požarevca u kolapsu?!

"Dok su ulice Lole Ribara i Topličina već nekoliko nedelja u mraku, u ulicama Bratstva jedinstva i Kosmajska ulične svetiljke rade i po danu!", naveo je Darko Ilić, potpredsednik požarevačkog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Ove godine je iz budžeta grada za javnu rasvetu izdvojeno je blizu 30 miliona dinara, ali uprkos tome haos sa uličnim svetlima je sve veći. Očigledno da naprednjačku vlast i gradonačelnika Sašu Pavlovića uopšte nije briga za ove kao i mnoge druge, za svakodnevni život građana važne probleme. Oni očigledno smatraju da su se građani za više od decenije vlasti SNS-a već privikli na nemar i javašluk.

Međutim, s obzirom na to da se javna rasveta finansira iz budžeta, koji pune Požarevljani, zahtevamo da gradonačelnik Pavlović objasni: Zašto neki delovi grada nemaju ulično osvetljenje, dok je u drugim rasveta uključena i po danu?

Ko je odgovoran za ovakvo stanje javne rasvete i kada će ista početi normalno da funkcioniše? Očekujemo da gradonačelnik shvati rizike nefunkcionisanja uličnog osvetljenja, ali i razmere štete usled celodnevnog rada osvetljenja", zaključio je Darko Ilić, potpredsednik GrO SSP Požarevac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati