Srbija

Direktno.rs

24. 02. 2024. 15:21 1

SSP: Pobeda SNS na izborima najčistija? Kakve li su bile prethodne

"Dok čitav svet danas govori o izbornim neregularnostima u Srbiji, a predstavnici SNS-a izjavljuju da je njihova pobeda na decembarskim izborima najčistija ikada, ostaje nam samo da se zapitamo kakve li su onda bile sve njihove prethodne pobede", istakao je predsednik požarevačkog odbora Stranke slobode i pravde Vladan Milosavljević, čije obraćanje prenosimo u celosti.

"Zato požarevački odbori Stranke slobode i pravde, Narodne stranke i Demokratske stranke neće odustati od borbe za regularne izborne uslove, poštovanje zakona i sprečavanje prekrajanja izborne volje naših sugrađana. Koristeći sva demokratska sredstva nastavićemo sa borbom u tom pravcu i u narednom periodu, a naše sugrađane ćemo o preduzetim koracima redovno izveštavati.

Uporedo sa tom borbom, mi nastavljamo i sa predstavljanjem našeg plana za bolji Požarevac. Za Požarevac jednakih šansi, za ekonomski razvijen grad, za uređene ulice, puteve, komunalnu infrastrukturu. Za Požarevac u kojem su javna preduzeća servis građana, a ne partijski plen sa statusom večitih gubitaša poput JKP "Vodovod i kanalizacija", kome ni takav status da podsetimo nije smetao da zakupi poslovne prostorije za iznos od 12.000 evra mesečno i da to prođe bez ispitivanja bilo čije odgovornosti.

Danas nastavljamo i sa našom inicijativom da se udžbenici za sve đake u Požarevcu finansiraju iz gradskog budžeta, što je takođe obuhvaćeno ovim našim planom.

Podsećamo da je u protekle tri godine na štandovima SSP-a više hiljada Požarevljana podržalo ovu inicijativu, da smo se u više navrata zvanično obraćali gradskim vlastima sa ovim predlogom, ali da za jednu takvu odluku nije bilo sluha. Vidimo da je danas sve više organizacija i tela, koja su takođe prepoznala potrebu za ovakvom gradskom odlukom i zahvaljujemo im se na tome, jer smatramo da je važno da pritisak na gradsku vlast bude konstantan sve do ispunjenja ovog našeg zahteva. Na kraju, ako svi ovi pritisci i zahtevi ostanu bezuspešni, to će biti jedna od prvih odluka koju ćemo mi doneti po smeni ovog režima.

Zato pozivamo naše sugrađane da nam se u narednom periodu pridruže, da podrže naš plan i inicijative, jer zajedno možemo vrlo brzo da promenimo sliku našeg grada", zaključio je Vladan Milosavljević, predsednik GrO Stranke slobode i pravde Požarevac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati