Izbori 2024

[ Izvor: Mediji ]

17. 04. 2024. 14:43 29

Ćuta prekinuo konferenciju Brnabić: To što radite je kriminal i neće vam proći (VIDEO)

Lider Ekološkog pokreta Aleksandar Jovanović Ćuta pojavio se danas u holu Skupštine Srbije gde je na trenutak prekinuo konferenciju predsednice parlamenta Ane Brnabić. On joj je poručio, između ostalog, da bi bilo bolje da prestane da ga proziva sa govornice, već da izaću na TV duel.

- Nisam ja potpisao da Kosovo može da uđe u sve međunarodne organizacije, nego vi i vaš predsednik Vučić. Nisam ja dao Kušneru Generalštab besplatno, nisam ja dao džabe zemlju za Beograd na vodi, niti mi je plan da rušim pola Beograda... Nisam ja dogovorio sa Rio Tintom da ljude iz Gornjih Nedeljica proterujete sa njiva, nego vi... Kad sledeći put budete mene prozivali, bilo bi dobro da izađete sa mnom na TV duel, a ne da koristite ovu govornicu za sticanje političkih poena. To što radite je čist kriminal, a to vam neće proći. Budete li vam palo na pamet da krenete na Gornje Nedeljice, kako smo vas zaustavili na Staroj Planini, tako ćemo vas i tamo zaustaviti. Razmislite dobro šta radite - rekao je Jovanović Ani Brnabić pred konfereniciju.

Brnabić je, nakon što je Jovanović otišao, rekla da su svi "imali priliku da vide kako izgleda Srbija protiv nasilja".

- Videli ste kako izgleda Srbija protiv nasilja i poštovanje Doma narodne skupštine, kako pristojno ponašanje ne važi za vas. Hvala na ovom performansu, ovako neki od njih zamišljaju kako izgleda dijalog, čovek dođe iako se ni na jedan razgovor nije odazvao. Jedino je sramota u tome što on pripada grupi koja se zove Srbija protiv nasilja - rekla je Brnabić u uvodu.

Komentarišući sastanak između vlasti i opozicije oko izbornih uslova, Brnabić je rekla da je to bio jako dobar sastanak i "daleko najbolji do sada".

Sastanak vlasti i opozicije počeo je nešto posle devet sati i trajao je više od četiri sata, ali ponovo nije bilo dogovora i pregovori su propali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati