Hronika

[ Izvor: Mediji ]

09. 05. 2024. 15:07 1

Pretukao suprugu, pa je ubadao makazama

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postupa po krivičnoj prijavi Policijske stanice Palilula zbog postojanja sumnje da je M. V. (56) izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopšteno je.

On se sumnjiči da je krivično delo izvršio u odnosu na svoju vanbračnu partnerku na taj način što je u stanu u kom zajedno žive, nakon proslave krsne slave, prvo došlo do verbalne rasprave da bi otvorenim i zatvorenim šakama, kao i makazicama naneo oštećenoj višestruke povrede u predelu lica, leve i desne podlaktice, hematome i popucale kapilare u predelu očiju, kao i prelom rebra.

Prilikom saslušanja osumnjičeni je u prisustvu branioca po službenoj dužnosti izneo odbranu i delimično priznao izvršenje krivičnog dela koje mu je stvaeno na teret, nakon čega je tužilaštvo podnelo je predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni boravkom na slobodi ponovio krivično delo koje mu je stavljeno na teret s obzirom da je isti ranije dva puta osuđivan zbog istog krivičnog dela.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i po,tpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati