Košarka

[ Izvor: Sportske.net ]

20. 05. 2024. 10:05 2

Zvezda sledeće sezone? Četvorica sigurno ODLAZE

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je napravio pravo malo čudo, svih šest puta je u 2024. godini savladao Željka Obradovića, a odavno se već prave planovi za narednu sezonu.

Ko će ostati?

Ima igrača koji su pod ugovorom sa klubom, a to su Jago dos Santos (2026), Nikola Topić (2027), Nemanja Nedović (2025), Adam Hanga (2025), Stefan Lazarević (2026), Dejan Davidovac (2026), Luka Mitrović (2025), Marko Simonović (2025), Džoel Bolomboj (2026) i Dalibor Ilić (2026).

Jasno je da Topić izlazi na draft i da postoji mogućnost da zaigra u SAD naredne sezone. Sa pozajmice se vraća Marko Simonović, ali je i njegova sudbina neizvesna za sledeću sezonu, dok bi ostale trebalo da gledamo u Crvenoj zvezdi naredne sezone.

Smart ima opciju koja, jasno je to svima, neće biti iskorišćena jer nije dokazao da treba da ostane u crveno-belom dresu, pa odlazi na kraju sezone, a ugovor ističe i Milošu Teodosiću, Branku Laziću, Rokasu Gedraitisu, Frediju Gilespiju, Treju Tompkinsu i Majku Tobiju.

Od igrača kojima ističe ugovor, izvesno je da novi neće biti ponuđen, pored Smartu, ni Gilespiju, Tompkinsu i Tobiju, ali je veliko pitanje za Miloša Teodosića, Branka Lazića i Rokasa Gedraitisa i tokom leta će se diskutovati o njihovoj budućnosti.

Naravno, Janis Sferopulos ima važeći ugovor sa crveno-belima i videli ste i sami, ovaj uspeh u ABA ligi je njemu mnogo značio jer je izvesno da će ostati i naredne sezone.

Njegov ugovor važi do kraja sledeće sezone.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati