Hronika

[ Izvor: Mediji ]

29. 04. 2024. 11:56 3

Pretukao trudnu suprugu zbog ručka, određen mu pritvor

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postupa po krivičnoj prijavi policije da je E. A. (20) izvršio krivično delo nasilje u porodici zbog napada na vanbračnu suprugu (20).

Naime, kako navode iz tužilaštva, on je, početkom aprila 2024. godine, primenom nasilja ugrozio telesni integritet vanbračne supruge tako što ju je, nakon rasprave oko ručka, udarao rukama u predelu nogu i gluteusa, zbog čega je zadobila povrede u vidu hematoma. Povrede su konstatovane od strane ginekologa akušera u KBC Zvezdara prilikom porođaja oštećene.

E. A. je saslušan 28. aprila u prisustvu branioca po službenoj dužnosti. Iznoseći odbranu, negirao je izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret.

Prvo osnovno javno tužilaštvo je, nakon saslušanja, podnelo predlog za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju na to da bi okrivljeni boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke koje je potrebno ispitati u toku postupka.

Na ispitivanje su pozvanu svedok oštećena, odnosno vanbračna supruga osumnjičenog, kao i drugi članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva.

Prvi osnovni sud u Beogradu istog dana doneo je rešenje kojim je u odnosu na osumnjičenog određen pritvor.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Prvi put je najteže

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati