Košarka

[ Izvor: Sport klub ]

20. 05. 2024. 08:20 8

NEMOĆ Obradoviću se ovo nije dogodilo 25 godina

Košarkaši Partizana ostali su bez regionalne titule, a trener kluba iz Humske Željko Obradović bez pobede u finalnoj seriji posle četvrt veka.

Crvena zvezda je u finalu ABA lige ekspresno završila posao protiv večitog rivala koji je u sve tri utakmice bio tu negde, ali posle finalne serije više je nego ogičledno da nešto debelo ne štima u crno-belim redovima.

Partizan je "počišćen" u borbi za trofej, a ono što je bar malo ohrabrujuće za razočarane navijače su reči trofejnoj trenera da je siguran da će njegov tim i sledeće sezone učestvovati u Evroligi.

- Ne opterećuje me dilema koja se pojavljuje u medijima. Siguran sam da će Partizan igrati Evroligu i naredne sezone. Uveren sam da će čelnici elitnog takmičenja doneti takvu odluku jer Partizan to zaslužuje po svim parametrima - naglasio je Obradović na konferenciji za medije.

Najtrofejniji evropski trener je prvi put od 1999. ostao bez pobede u plej-of seriji. Prethodni put to mu se dogodilo na klupi Benetona iz Treviza, kada je Vareze slavio sa 3:0.

Partizan i Obradović su upisali šest uzastopnih poraza od Crvene zvezde, odnosno bez trijumfa su u 2024, a i to je podatak nezabeležen kada je u pitanju ekipa iz Humske.

Iskusnog trenera i njegove saradnike tokom leta očekuje veliki posao u "sređivanju" tima, a do definitivnog pozdrava sa velikim delom aktuelne ekipe crno-beli će imati obaveze i u završnici domaće lige. Obradović kao da se već predao…

- Ne znam kada počinje šampionat Srbije. Da li postoji kalendar ili ne postoji, ne znam. Ne očekujem ništa dobro. Naša liga i naša sudije… to će biti cirkus - dodao je.

Partizan će se u polufinalu prvenstva Srbije sastati sa Megom, a čelnnici KLS tek treba da odrede termine utakmica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati