Hronika

[ Izvor: Mediji ]

23. 03. 2021. 15:58 12

Uhapšeni zbog poruke ministarki pušten na slobodu

Simon Simonović, koga je BIA uhapsila na aerodromu, prilikom sletanja iz Norveške, zbog sumnje da je proganjao ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević, saslušan je danas u Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Simonović je priznao da je Kisić Tepavčević poslao poruke, jer je bio izrevoltiran zbog toga što se članovi Kriznog štaba ponašaju suprotno od onoga kako apeluju na građane.

Istakao je da je bio ljut na ponašanje članova Kriznog štaba, te da njegov revolt nije bio usmeren isključivo na Kisić Tepavčević. Ministarkin broj uzeo je od supruge lekarke.

Podsetimo, osumnjičeni Simonović je pre izvesnog vremena saznao da su Kisić i ministar policije Aleksandar Vulin u restoranu u Belvilu pravili nekakvu proslavu zatvorenog tipa, da su popili pića za nekoliko hiljada evra, što je njega iznerviralo, jer konstantno apeluju na građane zbog koronavirusa. On je tada od supruge uzeo Darijin broj, pošto je njegova žena svojevremeno bila njen asistent na fakultetu i poslao joj sledeće poruke: "Je l' lepo vino za 16.000 evra", "Lažete narod", "Obavestiću medije".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati